OVOclínic

Per què he de voler ser donant d’òvuls?

Per què hi ha moltes parelles que tenen problemes de fertilitat i han de recórrer a l’ús d’òvuls d’una persona donant per a poder tenir fills. La donació d’òvuls és un acte generós, gràcies al qual algunes dones i les seves parelles podran fer realitat el seu somni: aconseguir un embaràs i arribar a ser pares.

Per què hi ha pacients que necessiten recórrer a la donació?

Els motius poden ser diversos. Pot ser que les pacients tinguin lesions irreversibles als ovaris secundàries a tractaments de quimio o radioteràpia, que es vulgui prevenir la possibilitat de transmetre alguna alteració genètica a la futura descendència, que hagin estat diagnosticades d'una menopausa prematura o bé, la donació pot estar indicada quan de forma repetida els tractaments de reproducció assistida no han donat bons resultats.

Què s’ha de fer?

Posar-se en contacte amb el nostre Centre, FIVclínic, concertar una visita i rebre una informació completa de tot el procés. A continuació es farà un estudi bàsic (història clínica amb els antecedents personals i familiars, revisió mèdica i anàlisis de sang completes), a fi de descartar qualsevol contraindicació.

Com s'obtenen els òvuls per a procedir a la donació?

Si et decideixes i tot és correcte, per a possibilitar l'obtenció dels òvuls hauràs de rebre un tractament hormonal d'estimulació dels ovaris, que durarà uns dotze dies aproximadament, i s'administrarà per via subcutània. Al final del tractament s'obtindran els òvuls a través d'una simple intervenció ambulatòria, sense ingrés, per via vaginal d'uns 20 minuts de durada, anomenada punció fol·licular.

Per què he de voler ser donant de FIVclínic?

Per què la teva ajuda i generositat tindran una compensació. Per què cap altre Centre podrà oferir-te una garantia de qualitat superior a la nostra. FIVclínic és la Unitat de Reproducció Assistida del Grup Hospital Clínic. El prestigi de la Institució i la multidisciplinarietat dels seus serveis, asseguren que el tracte rebut serà l’òptim, que la resposta davant de qualsevol mínima complicació serà immediata i que aquesta es farà en les instal·lacions pròpies del Centre.

Si vols ser donant d'òvuls, no ho pensis més:
omple el formulari, truca al 93.227.98.98 o escriu al Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i ens posarem en contacte amb tu.

La Llei 14/2006, de 14 de maig, sobre tècniques de reproducció humana assistida estableix que la donació s’ha de realitzar de manera anònima, voluntària, informada i no remunerada.