Banksemen

Per què he de voler ser donant de semen?

Per què hi ha moltes dones i parelles que necessiten recorre a la donació de semen per poder aconseguir tenir fills. La donació de semen és un acte generós, gràcies al qual algunes persones podran fer realitat el seu somni: Aconseguir un embaràs i arribar a ser pares.

Quines alteracions orgàniques fan necessari recorre a la donació de semen?

Els motius poden ser diversos: Pot ser que els pacients tinguin lesions irreversibles als testicles secundàries a tractaments de quimio o radioteràpia, també que d’aquesta manera es vulgui prevenir la possibilitat de transmetre alguna alteració genètica a la futura descendència o que sigui necessari a causa d’una mala qualitat espermàtica .

Què s’ha de fer?

Posar-se en contacte amb el nostre Centre, FIVclínic, concertar una visita i rebre una informació completa de tot el procés. A continuació es farà un estudi bàsic (història clínica amb els antecedents personals i familiars, revisió mèdica i anàlisis de sang completes), a fi de descartar qualsevol contraindicació.

La donació de semen és un procés simple, però és important seguir les instruccions que es reben. No es necessita cap tractament previ ni es requereix cap intervenció per obtenir la mostra de donació

Per què he de voler ser donant de FIVclinic?

Per què la teva ajuda i generositat tindran una compensació i per què cap altre Centre podrà oferir-te una garantia de qualitat superior a la nostra.

Si vols ser donant de semen, no ho pensis més:
omple el formulari, truca al 93.227.98.98 o escriu al Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i ens posarem en contacte amb tu.